Alla inlägg under mars 2009

Av Sofia - 10 mars 2009 15:56

Idag har det varit en helt okej dag. Fast det har varit skola så har det varit ganska kul. Dagen började med mentorsgrupp, ganska lugn och slapp lektion. Bytte platser och fick lite information. Sen var det svenska. Några gjorde muntliga nationellaprov. Vi andra en artikel vi skulle jobba med. På engelskan sen såg vi klart filmen vi börja kolla på förra veckan. Goodbye Bafana! En helt okej film. På so:n fortsatte vi om det där ekonomi grejsimojset.

När vi bytte platser så blev det att jag ska sitta med en av mina kompisar och då blir ju alltid lektionerna lite roligare iallafall.

Efter lunch skulle vi ha bild. Men våran lärare var borta och vikarien kom aldrig så vi fick håltimme. Skönt. Jag och en kompis gick upp till volvo och köpte godis. Men det snöade och var slaskigt så det var inte det allra roligaste att gå. Men vi klara det. :P

När det sen var dags för vitt fält så skulle två grupper till göra nationellaprov och några ville göra läxor och sånt. Men jag och några kompisar satte ihop ett litet drama som vi sen visade för klassen. Haha, vi hade skit roligt. Dramat handlade om två mobbare, (jag var en av dom) två som blev mobbade och sen två som var bröder till en av dom som blev mobbade. Det handlade om att vi mobbade dom. Jag var väl den som var mest kaxig och på. Till slut sa en av dom mobbade att om vi inte skärpte oss så skulle hon hämta sina bröder. Bröderna kom, vi hade väntat oss nå kaxiga, hemska typer. Men egentligen var dom töntar och fega. Så ja, vi kaxade upp oss mot bröderna också och dom blev rädda och sprang därifårn. Slut. Kanske inte världens bästa story, men har man bara typ 40 minuter på sig så hinner man inte så mycket. Men som sagt så hade vi skit kul. Vi skratta som bara den. Haha, det gör jag gärna om. Och för er som inte känner mig så kan jag säga att jag älskar att hålla på med teater. Har varit med i lite olika uppsättningar förut, men just nu gör jag inget. Men det är så himla roligt. Speciellt att spela en roll som inte är som en själv. Sen att få spela ihop sig med gruppen, få till det jätte bra och tillslut få stå där på scenen och äga. Det är underbart!!

Av Sofia - 9 mars 2009 18:50

Vad tycker ni om Robert Pattinson egentligen? Är han så snygg som alla tycks påstå. Det tycker inte jag. Visst, han ser bra ut. Men det finns andra killar som är ännu snyggare.

Av Sofia - 9 mars 2009 18:31

Jahapp, då var det skola igen då. Men måndagar är faktiskt ganska sköna. Har sovmorgon till klockan 9.20 Har svenska som första lektionen. Men nu dom senaste veckorna har vi hållt på och läst en "andra världskriget" bok så på måndagar har vi använt lektionen till att läsa i den. Så idag var inget undantag. Men det var sista gången för på fredag ska den vara färdigläst. Jag har typ 100 sidor kvar. Måste se till att läsa så jag hinner bli klar med den!! Problemet är bara att jag skjuter upp det hela tiden. Kommer säkert bli att jag ligger och läser den på torsdag kväll.

Men iallafall, efter svenskan var det dags för spanska. Vi jobbade lite och gjorde sen en hörförstålse som hörde till provet vi gjorde i fredags. Men jag gick ju hem vid lunch i fredags så jag missa provet, så jag ska göra det på torsdag istället. Önska mig lycka till! :P

Efter lunch hade vi matte. Jag och tre till satte oss ute i korridoren och jobba för vi ville förhöra varandra inför provet. Men ska jag vara ärlig så blev det inte så mycket plugg. Shhh, ingen skvallrar nu va? :P

Sen var det no. Vi fortsatte gå igenom hjärnan. Helt okej.

Jao, ikväll är det cityakuten. Har sett på trailern på reklamen att det nog kommer bli spännande ikväll. Så det vill man ju inte missa.

Ha det bra!


Av Sofia - 8 mars 2009 16:02

Jaha, då var helgen slut igen då och skolan börjar igen imorgon. Usch, missade ju spanska provet i fredags eftersom jag gick hem. Hoppas inte jag behöver göra det imorgon. I och för sig så kan jag allt, men jag orkar ändå inte.

Idag hängde jag med mamma och pappa till kupolen igen. Blev förvånad när jag kom upp imorse och det var PAPPA som hade föreslagit att åka till kupolen. Men ja, vi åkte efter lunch. Jag tänkte köpa ett par svarta jeans men det var så urplockat så jag hitta inga. Men det är ju så, vårkläderna börjar ju komma in nu, och svarta jeans hör väl inte riktigt dit då. Så det blev inge handlande. Men glass blev det. :) Smakade melonglass och den var så jäkla god!! Den var så frisk liksom. Mums, den blir det nog fler gånger man äter.

När vi kom hem igen så åkte jag och mamma till mormor och morfar för att min klippning av morfar äntligen skulle bli av. Han var verkligen långhårig så det behövdes. Gick snabbt och smidigt så vi var inte kvar där så länge. Fick även betalt för min insats och det är ju alltid trevligt. Tack!

Ikväll ska jag kolla på One tree hill!! Älskar den serien!! Tyvärr kör dom bara ett avsnitt varje söndag. Förut körde dom ett avsnitt varje dag (mån-fre) det var mycket bättre. Men aja, det är inget man kan göra åt. Får vara glad att dom sänder över huvud taget.

Nu ska jag gå och ta nått och dricka, känner att jag är otroligt törstig, hur nu det kan komma sig. Men vi hörs.

Ha det så bra!

Kram.

Av Sofia - 7 mars 2009 21:15

Hej allihopa!

Här sitter jag och kollar på melodifestivalen. Men tycker inte alls det har varit speciellt bra i år. Och det nya röstningssystemet suger. Dom tänker bara på pengar. Men vem orkar hålla på och rösta när det är en massa dueller och allt vad det är? Jag tycker det bästa vore om alla bara sjöng och sen utsåg man en vinnare. Eller har jag fel?

Av Sofia - 7 mars 2009 17:21

Hej!

Igår blev det inte så mycket bloggande. La bara upp nå fyllerigrejs. Hände inte så mycket igår. Var i skolan, men gick hem vid lunch. Sen va jag bara hemma. Satt vid datorn, kolla på tv, åt godis gjorde jag också. :P Äter godis så jäkla sällan så det var gott. Idag följde jag med mamma och pappa till borlänge. Dom skulle köpa en sängram och mamma lovade att vi kunde gå in på kupolen. Så det var för kupolens skulle jag följde med. Först så åkte vi runt och kolla på sängar. Sen åkte vi som lovat till kupolen och åt och jag gick för att kolla på en jacka jag sett i en tidning. Blev tyvärr inge köp för jackan var inte alls så snygg som den hade sett ut att vara. Vi blev inte kvar på kupolen så länge, vilket jag tyckte var synd. Hade gärna gått där ett tag men affären som mamma och pappa äntligen hittade en säng på stängde klockan två, så vi var tvungna att åka dit innan det var försent. När vi sen kom hem åkte jag och mamma en sväng till mormor. Blev där typ 45 minuter bara. Morfar var inte hemma, vi väntade lite extra länge för jag har lovat att klippa honom, men han kom aldrig så vi åkte hem igen. Ska nog dit imorgon igen på ett nytt försök. Men mormor lovade att hålla honom hemma, så det ska nog inte bli nå problem. Jag har lovat nu i typ två veckor att jag ska klippa honom, men det har inte blivit av. Måste väl se till att få det gjort nu då.

ikväll ska jag se melodifestivalen- andra chansen. Får se hur det går då. Har ingen direkt jag hejar på. Mina favoriter har redan gått till final. :)

Men ni får ha en fortsatt härlig lördag. Så skönt med helg!!

Kram kram.

Av Sofia - 6 mars 2009 12:55

OM MIG

1.Namn – Sofia

2. Bor –  Falun

3. Syskon – storasyster och storebror

4. Ålder – 15, 16 om en månad

5. Född – 6 april

6. Ögonfärg - Blå

7. Längd - 172 typ

8. Sko storlek – 41

9. Höger eller vänsterhänt – Höger

10. Stjärntecken - Vädur

11. Hårfärg – Brun

12. Födelseort – Falun

DAGENS..

1. Låt – har inte lyssnat på nå musik idag

2. Saknad –ingen

3. Kläder - jeans, vit-orange randig t-shirt och vit tröja

4. Smink – lite puder bara

5. Underkläder – troser och bh

6. Mat – skinkfrestelse

7. Köp – godis

8. Göra sen – vet inte, kolla på tv kanske

9. Godis – lösgodis

10. Pinsammaste – Inget


SVARA ÄRLIGT...

1. Tycker du om att plocka svamp – nej

2. Tycker du om godis – Ja

3. Hur många gånger i veckan äter du godis – det är ganska sällan. äter inte varje vecka. Kan gå flera veckor emellan.

4. Äter du oftast nyttig mat – sådär

5. Är du stark - nja

6. Var någonstans på kroppen har du mest muskler – haha, vet inte

7. Tycker du att du själv är söt/snygg – duger väl

8. Ger du mycket komplimanger till andra – ibland

9. Är du nöjd med ditt förnamn – Jo då

10.Tycker du att du själv är smart – lite lagomt sådär

11. Vad är det sämsta hos dig – att jag skjuter upp saker

12. Vad är det bästa hos dig – Att jag är jag?

13. Har du bra självförtroende - ja, ganska

14. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn – oj, för mycket iallafall

15. Du tycker om att vara med killar – jo då

16. Känner du dina grannar – ja, hyfsat

17. Vad har du för färg på dina underkläder - svarta

18. Använder du BH varje dag – Ja

19. Svär du ofta – Ibland

20. Gillar du skolan – inte direkt

21. Har du någon gång skolkat - Nej

22. Spelar du något instrument - Nej

23. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i – teater, sång, dans

24. Har du några tatueringar – nej

25. Har du några piercningar – Nej

26. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag – haha, vet inte riktigt

27. Tycker du om djur – Ja


BRUKAR DU...

1. Sova - Ja, älskar att sova länge på morgonen

2. Ta mediciner du inte borde ta - Nej


3. Röka - Nej


4. Snusa – Nej

5. Dricka - Nej

6. Skada dig – Nej

7. Klä dig i svart – Ibland

8. Hata folk – Nää

9. Lita på folk – om jag känner dom så


10. Skada dig med flit - Nej


11. Drömma mardrömmar – Det händer

12. Gå i skolan -Ja

13. Gå i kyrkan – Nej14. Vilja dö – Nej


NÄR...

1. Åt du senast – Lunch för ca. 1 timme sen

2. Läste du ut en bok senast – för typ en halvtimme sen

3. Köpte du något senast – Idag


4. Svor du senast – Kommer inte ihåg


5. Sjöng du senast – igår

6. Klagade du senast – jadu, idag kanske?

7. Klantade du dig senast – Det har jag förträngt

HAR DU...


1. För många vänner - Nej, kan man ha för många?


2. Förföljelsemani - Nej


3. Någon annan psykisk sjukdom - Nej

4. Skadat någon – nej, inte med flit iallafall

5. Färgat håret - Japp

6. Egen dator – Ja

7. Gjort bort dig rejällt – Kommer inte ihåg, men det har jag säkert.

ÄR DU...

1. Snäll – ja, det tycker jag väl

2. Snygg – det duger

3. Söt – hihi

4. Lång – ganska

5. Kort – Nej


6. Klantig - ibland

7. Tönt – Nej

Av Sofia - 5 mars 2009 14:47

Idag har vi som jag nämde igår haft en samlevnadsdag. Hihi, var faktiskt ganska skoj. Först gjorde vi "heta stolen". Man säger ett påstående och dom som håller med ska byta plats. Sen körde vi "fyra hörn". Då säger man också ett påstående och sen säger man fyra olika alternativ och då ska man ställa sig där man håller med bäst. Vi delades sen in i tjej och kill grupper. Vi diskuterade saker som: realationer, kärlek och sånt. Sen skrev vi frågor som killarna skulle svara på. Vi fick ihop närmare 40 stycken. Bra gjort va?Efter det så bytte vi. Så vi fick killarnas frågor för att svara på. Sen var det dags för lunch. Innan vi sen skulle börja igen så hamna jag i snöbollskrig med några killar. Jag suger på att kasta snöbollar, så ni kan ju gissa hur det hela sluta. :P

När vi kom in igen så satte vi oss och presenterade svaren för varandra. Mycket skratt blev det kan jag lova. Jao, det va väl skoldagen idag. Får se vad jag hittar på ikväll. Måste iallafall plugga. Usch, har spanskaprov imorgon. So och engelska läxa också. Ska ta tag i det i tid så jag slipper sitta i panik ikväll och plugga.

Ha det bra!

Kram.

Presentation

omröstning

Hur känner du mig?
 vi är familj
 vi är släkt
 vi är vänner
 vi känner varandra lite
 vi känner inte varandra alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Lämna ett litet spår efter dig!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards