Alla inlägg den 31 mars 2009

Av Sofia - 31 mars 2009 18:13

Hej!

Här sitter jag med färg i håret. Inget jag hade planerat men mamma hade en extra färgburk så hon fick hiva i det. Ska skölja ut det om typ tio minuter. Fast kommer nog inte bli så jätte stor skillnad eftersom jag är brunett och färgen var brun. Men en liten nyans ändring kanske det blir iallafall. :P

Idag i skolan började dagen med mentorsgrupp. Inge speciellt, pratade lite. På svenska sen så var det dags för min grupp att visa upp vårat drama. Gick väl inte riktigt som planerat för efter bara några få repliker så tappa vi helt bort oss. Så det fick bli improvisation. Men vi fick nog med det viktigase iallafall. Men det blev nog svårare för publiken att förstå. När alla var klara körde vi en improvisations övning. Orkar inte förklara hur den gick till, men den var ganska kul.

Sen hade vi engelska. Jobbade på, inge speciellt hände. PÅ so:n jobbade vi också bara på. Efter lunch hade vi bild. Jag kom på vad jag ska göra för tryck så jag ritade upp det och började skära ut. Det blir en blomma. Ganska simpelt och tråkigt egentligen, men va fan, det får duga nu. Sen blev det inge stan för mig oc Ellinor för vi hade vitt fält. Hemkunskap blev det. Vi bakade scones. Var väl ganska kul och blev helt okej gott. (det där lät mysko formulerat, men jag tror ni fattar va?) Eftersom det gick så snabbt så hade vi typ en timme kvar. Då höll vi på med ett boende jobb, eller vad man ska kalla det för. Vi "fick" 20.000 kronor och med dom pengarna skulle vi kolla i kataloger och inreda en lägenhet. Var väl helt okej. Slutade efter det och så var klockan fyra. Åkte då hem. Har setat och gjort ett no arbete som jag ska lämna in i morgon. Inte så roligt, men nu är jag iallafall klar, ska bara kolla igenom det lite senare.

Nej, nu är det bara två minuter kvar tills jag ska skölja ur håret så jag måste sluta.

Ha det bra. Kram.

Presentation

omröstning

Hur känner du mig?
 vi är familj
 vi är släkt
 vi är vänner
 vi känner varandra lite
 vi känner inte varandra alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Lämna ett litet spår efter dig!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards