Alla inlägg den 30 mars 2009

Av Sofia - 30 mars 2009 20:58

Lägger in ett till klipp på den här grymma killen. Han är så bra!

Av Sofia - 30 mars 2009 20:26

Jag sitter här och hickar. Stör mig på att hicka!

Har varit i skolan idag. Där hände det väl inte så mycket. På svenskan var vi i aulan för att spela upp våra draman. Men min grupp är inte klar så vi ska göra det imorgon istället, men vi är ju minst lika oklar då som idag, men aja, vi får improvisera lite och göra vårt bästa. På spanskan sen jobbade vi i nå häfte. På matten satt jag och fyra kompisar i grupprum. Vi snackade och hade kul, men fick faktiskt jobb gjort också. På no:n sen blev det väl inte så mycket gjort. Dom som var klara med inlämningsuppgiften fick typ göra vad dom ville och dom andra fick jobba vidare. Eftersom jag var sjuk hela förra veckan så jobbade jag. Men jag läste bara lite, så mycket mer blev det inte. Men jag har det mesta klart faktiskt, nu gäller det bara att skriva rent och sammanfatta lite. Blir nog bra tillslut hoppas jag. På elevensval sen så var det bild som vanligt. Jag målade ett v-träd. Haha, ett jätte simpelt träd som jag lärde mig i sexan. Men jag kom inte på något att göra så jag gjorde ett sånt.

Imorgon om vi slutar i tid, det vill säga senast tre (beror på vad vi har för vitt fält) så ska jag och Ellinor åka till stan. Vi tänkte börja kolla lite på balklänningar. Ska bli roligt. Får se vad vi hittar. Man måste ju snart börja bestämma sig. Det är ju typ bara två månader kvar. Jag måste även bestämma frisyr. Det ända jag har bestämt om den är att jag ska ha en tiara i, sen vet jag inge mer. Nå förslag?

Jag har fortfarande hicka! Jätte störande. Hoppar i hela kroppen varje gång jag hickar. Ska försöka nu med att hålla andan så får vi hoppas att det går över.

Ha det bra!

Presentation

omröstning

Hur känner du mig?
 vi är familj
 vi är släkt
 vi är vänner
 vi känner varandra lite
 vi känner inte varandra alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Lämna ett litet spår efter dig!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards