Alla inlägg under maj 2009

Av Sofia - 4 maj 2009 14:03

Idag är det måndag men ingen skola, vi har nämligen studiedag. Så skönt!! Det blev en lång helg det här.

Vid tolv tiden kom min syster och hennes son. Dom var i Falun och svängde bara förbi för lite kaffe. Lillungen hade fått nya sandaler med spiderman på som han var så glad för. Hihi.

Idag ska jag se till att få dom där kvarvarande gardinerna sydda. Har ingen lust alls, men det måste bli gjort. Har endast gardiner i två fönster just nu. Måste ju få i dom andra två också så det blir snyggt. :P

Av Sofia - 3 maj 2009 20:46

Dagen idag började klockan halv nio då jag, mamma och pappa satte oss i bilen. Vår resa gick till Uppsala. Det blev en hel del sittande i bilen, men vi poppade musik för fullt så det var väl helt okej. På dit vägen stannade vi en stund på ikea i valbo. Jag köpte ett soffbord och en läslampa. Mycket snyggt blev det! Sen fortsatte vi till Uppsala och Akademiska för att hälsa på mormor. Var där nån timme. Pratade och fikade, åt världens torraste munk. När vi hade sagt hejdå till mormor så gick vi till avdelning 95a (tror jag den hette) Det är iallafall avdelningen jag låg på när jag var liten. För er som inte vet så hade jag leukemi.

Det var faktiskt lite nervöst att gå dit, även om jag nekade när mamma frågade. Och det var lite obehagligt att komma in på avdelningen. Man har ju en hel del minnen liksom. Man såg dom sjuka barnen och visste att man själv har varit så. Men det gick bra och allt var sig likt!! Jag kände igen mig! Det ända dom hade ändrat på som jag la märke till var att dom hade tagit bort seriefigursbilderna som satt på varje salsdörr. Men annars så var det sig likt. Kul att se allt igen. Jag tycker det är lite underligt att jag kommer ihåg så väl hur det såg ut, jag var ju ändå bara fyra år typ. Men jag var ju där en hel del så det fastna väl. När vi skulle gå så träffa vi en sköterska som tydligen hade jobbat där på min tid. Vi stod och snacka lite. Sen gick vi.

På hemvägen stannade vi till hos farmor och farfar. Vi fikade och snackade. Vi åt även kvällsmat där. Vi åkte hemåt vid halv sju tiden och var hemma vid åtta. Då satte pappa ihop soffbordet åt mig och jag skruvade ihop lampan. Ringde sen till Ellinor, tänkte snacka lite, men hon glodde på film, men skulle ringa upp när den var slut.

På Tisdag ska vi ha fotografering i skolan. Alla nior ska ha en avslutningskatalog och varje klass ska spexa till sig. Våran ska vara raggare. Haha, jag har tänkt ha min rosa klänning med vita prickar, jeans jacka, vita klackskor och håret ska jag fixa till på nå vis men hårspray. Eller har nån annan nått annat förslag??

Av Sofia - 2 maj 2009 19:15

Han är så bra!!! Älskar det här klippet!

Av Sofia - 2 maj 2009 18:11

Äntligen är jag klar!! Har stått och målat spaljén hela eftermiddagen. Trodde det skulle gå fort, men där hade jag fel. För det första så var det lite pilligt så det tog väl tid pga det, men sen så brukar jag ju liksom inte stå och måla så jag har väl kanske inte nån riktigt bra teknik. Men nu är det iallafall klart och det blev riktigt bra om jag får säga det själv. Den är nu vit istället för ljusgrå som den var innan. Nu ska den bara torka också, men det var typ 1-2 timmars torktid så det är ju snart klart då da.

Imorse åkte jag och pappa iväg med bädd delen till soffan och bytte den. När vi kom hem med den förra helgen och skulle sätta ihop den så var ena hörnet avbrutet. Så vi åkte och bytte den idag. Men störande när man köpt en helt ny soffa och så kommer man hem och den är trasig. Men ja, nu är det fixat i alla fall, så det är bra.

Ha det bra!

Av Sofia - 1 maj 2009 15:47

Vilket härligt väder vi har!! Solen skiner och det är jätte varmt. Skjortsen åkte på för fösta gången idag. Härligt!!

Har legat ute i solen en lång stund, men tillslut blev det för varmt så då tänkte jag passa på att blogga lite.

Igår var en trevlig dag. Efter skolan åkte jag och Ellinor till stan. Hon köpte en tröja och jag en lykta till mitt rum. Sen gick vi och hyrde film. Vi åkte sen hem. Klockan var då närmare halv fem. Mamma satte på grillen då så det blev en god kvällsmat. Grillat är ju så gott. Jag och Ellinor gick sen ner på mitt rum. Vi kollade på High school musical 3. Jag gillar ju dom filmerna, men Ellinor är väl inte lika förtjust. Hon satt och garva för hon tyckte alla låtarna var så smöriga. Haha.

Sen umgicks vi. Satt och snackade. Vid nio tiden satt vi igång filmen vi hyrt. Kommer dess värre inte ihåg vad den hette. Men den var faktiskt ganska bra. Den handlade om en tjej som jobbade på ett hotall dit hennes idol kom. Hon smög sig på en båt som han var på och han råkade ramla över bord. Hon hoppade efter och dom hamnade på en öde ö (trodde dom) det visade sig att dom bara var på andra sidan ön där hotellet var. Hon kom på det ganska snabbt men sa inget för att få umgås med honom. Ja, mer avslöjar jag inte. :P

Vid tolvtiden bädda vi och gick och la oss, men låg sen och snackade.

Så ja, Vi hade kul. Hur var eran valborg då?

Nu ska jag ta och gå ut i solen igen.

Vi hörs!

Presentation

omröstning

Hur känner du mig?
 vi är familj
 vi är släkt
 vi är vänner
 vi känner varandra lite
 vi känner inte varandra alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Lämna ett litet spår efter dig!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards