Alla inlägg den 8 maj 2009

Av Sofia - 8 maj 2009 22:35

Kvällen har spenderats med Ellinor. Hon kom hit vid åtta tiden. Vi har ätit glass och kollat på film. "Prinsessa på vift" hette den. Jag var lite skeptisk mot den i början för den var inspelad typ 1952 och var svart vit. Brukar inte gilla sånna filmer. Men Ellinor sa att den var jätte bra så jag gav med mig. Själva storyn var väl bra. Men filmen var ändå lite seg i mitten. Men nu har jag sett den iallafall. :)

Hon åkte hem alldeles nyss.

Jag tänkte faktiskt snart gå och sova. Är jätte trött!! Måste ju dessutom vara pigg imorgon när min systers son kommer hit.


Jag måste fylla på mobilen!! Har typ bara fem kronor på mig. Vill ju kunna använda den. :P Gäller bara att jag tar mig nånstans där jag kan göra det. Aja, det löser det.


Nu ska jag snart sova. God natt!

Av Sofia - 8 maj 2009 16:14

Äntligen Fredag!!!! Så skönt!

Dagen idag började med svenska i datasalen. Vi skulle få skriva klart andra kapitlet på romanen. Men internet funkade inte just då så jag fick inte fram det jag redan skrivit. Så jobbigt. Det var nog inte bara jag som råkade ut för det. Men det blev därför inget skrivande. Får se till att göra klart det ikväll. Men det är inte så mycket kvar så det klarar jag nog. :P

På so:n gick vi igenom lite vett och etiket inför balen, eller ja, vårfesten som det heter nu för tiden. Efter det dansade vi. Det blev vals, foxtrot och bugg. Riktigt kul var det! Men lite trångt, så man råkade dansa in i andra några gånger. :P

På spanskan hade vi nationellaprov- läsförståelse. Det var ganska krångligt. Tror nog dom flesta tyckte det för man hörde ganska många suckningar, haha. Men hoppas det gick bra iallafall.

På engelskan såg vi klart filmen "the butterfly effect". Den var faktiskt ganska bra. Men lite rörig ibland för den hoppade fram och tillbaka i tiden. Men man fattade handlingen iallafall, så det var väl bra.

På gympan sen hade Daniela äntligen sig egna lektion. Dans blev det. Jätte kul!! Hon lärde oss en dans som hade lite street, funk stil. När vi hade lärt oss den så delade hon in oss i två grupper så den ena kolla på dom andra och sen tvärt om. Var kul och se klassen dansa. Hihi.

Så ja, det var min dag hittils.

I morgon kommer förmodligen min systers son hit över helgen. Kul.

Nu ska jag gå.

Ha en skön helg!

Presentation

omröstning

Hur känner du mig?
 vi är familj
 vi är släkt
 vi är vänner
 vi känner varandra lite
 vi känner inte varandra alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Lämna ett litet spår efter dig!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards