Alla inlägg den 3 maj 2009

Av Sofia - 3 maj 2009 20:46

Dagen idag började klockan halv nio då jag, mamma och pappa satte oss i bilen. Vår resa gick till Uppsala. Det blev en hel del sittande i bilen, men vi poppade musik för fullt så det var väl helt okej. På dit vägen stannade vi en stund på ikea i valbo. Jag köpte ett soffbord och en läslampa. Mycket snyggt blev det! Sen fortsatte vi till Uppsala och Akademiska för att hälsa på mormor. Var där nån timme. Pratade och fikade, åt världens torraste munk. När vi hade sagt hejdå till mormor så gick vi till avdelning 95a (tror jag den hette) Det är iallafall avdelningen jag låg på när jag var liten. För er som inte vet så hade jag leukemi.

Det var faktiskt lite nervöst att gå dit, även om jag nekade när mamma frågade. Och det var lite obehagligt att komma in på avdelningen. Man har ju en hel del minnen liksom. Man såg dom sjuka barnen och visste att man själv har varit så. Men det gick bra och allt var sig likt!! Jag kände igen mig! Det ända dom hade ändrat på som jag la märke till var att dom hade tagit bort seriefigursbilderna som satt på varje salsdörr. Men annars så var det sig likt. Kul att se allt igen. Jag tycker det är lite underligt att jag kommer ihåg så väl hur det såg ut, jag var ju ändå bara fyra år typ. Men jag var ju där en hel del så det fastna väl. När vi skulle gå så träffa vi en sköterska som tydligen hade jobbat där på min tid. Vi stod och snacka lite. Sen gick vi.

På hemvägen stannade vi till hos farmor och farfar. Vi fikade och snackade. Vi åt även kvällsmat där. Vi åkte hemåt vid halv sju tiden och var hemma vid åtta. Då satte pappa ihop soffbordet åt mig och jag skruvade ihop lampan. Ringde sen till Ellinor, tänkte snacka lite, men hon glodde på film, men skulle ringa upp när den var slut.

På Tisdag ska vi ha fotografering i skolan. Alla nior ska ha en avslutningskatalog och varje klass ska spexa till sig. Våran ska vara raggare. Haha, jag har tänkt ha min rosa klänning med vita prickar, jeans jacka, vita klackskor och håret ska jag fixa till på nå vis men hårspray. Eller har nån annan nått annat förslag??

Presentation

omröstning

Hur känner du mig?
 vi är familj
 vi är släkt
 vi är vänner
 vi känner varandra lite
 vi känner inte varandra alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Lämna ett litet spår efter dig!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards