Alla inlägg under maj 2009

Av Sofia - 24 maj 2009 21:22

Hittade detta kort på oss. Visst är vi snygga. :P

Av Sofia - 24 maj 2009 21:13

Hej på er!

Idag har jag, mamma och pappa varit hos min bror, hans tjej och deras två hundar. Kom dit vid elva tiden. Möttes av två överlyckliga hundar. Vi umgicks medans dom fixade maten. På menyn stod grillat. Gott! Men mitt upp i allt blev det strömavbrott. Som tur var så går ju inte grillen på ström och potatisen som stod i ugnen hade blivit tillräckligt klar så den var ätlig. Men strömmen kom tillbaka efter en halvtimme typ. Vi slog oss ner och åt. Sen åkte vi till Marieberg, tror jag det hette. Ett STORT shoppingområde. Vi var bl.a in på IKEA. Jag köpte en pläd, doftljus och nå doftgrejsimojs som jag hällde upp i en skål. Så nu luktar det gott här nere på mitt rum. :P Sen åkte vi tillbaka hem till dom. Vi fikade. Solen hade då tittat fram så vi satt ute på verandan. Härligt! Vi åkte hem vid halvfem tiden. Jag somnade när vi kommit utanför Örebro så det gick snabbt och smidigt att åka bil. Somnar alltid när jag åker länge i bilen. Men det är ju samtidigt skönt. Då slipper man sitta och ha tråkigt. Vaknade till lagomt till Ludvika då vi stannade och åt. Vi kom hem vid åtta tiden. Har inte gjort så mycket sen dess. :P

Det har varit en trevlig och rolig dag. Försökte ta kort på hundarna. Casper gick väl hyfsat bra. Men Maja, ja du, hon kunde då inte stå still. Men jag lägger upp dom bästa korten som blev. :)

Ha det bra!

Av Sofia - 23 maj 2009 23:01

Idag har det inte hänt mycket. Efter det att Ellinor åkt hem har det varit ganska dött. Pappa har också köpt ny mobil nu så jag har hjälpt honom komna igång med den. Sen har jag kollat lite på tv, suttit vid datorn och så. Har precis sett filmen Hundtricket. Har bara sett nån snutt förut, aldrig hela. Men den var riktigt bra. Jag gilla den. :)

Imorgon ska jag, mamma och pappa åka till Örebro och hälsa på min bror, hans tjej och deras två hundar. Det ska bli kul!

Av Sofia - 23 maj 2009 13:50

Riktigt bra film!

Av Sofia - 23 maj 2009 13:36

Okej, jag ska ta och sammanfatta gårdagen.Vid två tiden mötte jag Ellinor på stan. Vi började med att leta bal skor till henne. Och tänka sig, vi hittade ett par. Dom var svarta och jätte snygga. Sen gick vi och hyrde film. Det blev "Step up" och en annan som jag tror hette "Daisy Diamond". Men den var så dålig så den orkade vi inte se klart. Men Step up var riktigt bra faktiskt. Vi började kolla på filmerna klockan sex, så vi var ju klara ganska tidigt. Vi satte sen på oss skorna vi ska ha på balen och tränade att gå i dom. Men det gick riktigt bra, inga större problem. Vi tränade till och med att dansa i dom. Men det gick också ganska bra, lite krångligare, men vi fick in snitsen till slut. Sen satt vi och snacka, kolla lite på tv, käkade godis mm. Vid halv två tiden gick vi och la oss. En rolig och trevlig kväll blev det. Vi gick upp vid tolvtiden då mamma ropade och sa att maten var klar. Vi åt. Gick sen ner på mitt rum igen. Plockade ihop lite, snackade och nyss så åkte hon hem. Japp, där har ni min och Ellinor lilla träff. :PIdag får vi se vad jag hittar på. Om solen skiner ska jag nog ut och lägga mig iden. :PVi hörs!

Av Sofia - 23 maj 2009 01:02

Nu säger jag och Ellinor god natt! Sov gott! Det ska vi göra med magarna fulla av godis. Det är inte mycker kvar i skålen nu. Tänk, vi fick i oss nästan allt.

Av Sofia - 22 maj 2009 19:57

Okej, nu har ni fått ett inlägg av min underbara kompis Ellinor. Det hon skrev kan ni ju ta med en nypa salt. Jag är inte så hemsk som jag framstod och det tror jag Ellinor håller med om. (hoppas det i alla fall)

[Ellinor: Kanske...:P]

Puss och hej!

Av Sofia - 22 maj 2009 19:42

Okej innan ni läser det här (vilket är försent) så måste jag inflika att det inte är den fabulösa Sofia som skriver utan till er stora besvikelse Ellinor (Jag vet vad ni tänker: Neeej inte hon! Jag vägrar läsa det här!) Men i alla fall. Jag är hemma hos Fia just nu och vi har precis glott på två filmer. Den första vi tittade på var urusel, riktigt kass (och då menar jag kass!) men den andra var riktigt bra :) Ja, jag måste bara säga att skojakten är över!!! Jag har hittat dem!! Allt springande efter balskor i ALLA skobutiker i stan har gett resultat. Vi hittade dem! (Folkets jubel!) De är svarta (om någon bryr sig.) Jag bör kanske tillägga att Fia och jag har inte lyckats äta upp allt godis jag köpt! Men kvällen är lång och det kommer troligen ta slut innan kl 3.00 inatt. (man kan ju hoppas, men troligen kommer jag sova strax efter 20.00) ZzzzZzzzzZzzzzz....... Okej Fia påpekade att jag framstår som dum i huvudet och tyvärr måste jag bekräfta att hon har rätt. Okej, plötsligt ångrar sig Sofia och tar tillbaka allt ont hon någonsin sagt om mig. Ni kan ju avgöra själva vad ni tycker om det...


Kram och God natt!

/Ellinor



Presentation

omröstning

Hur känner du mig?
 vi är familj
 vi är släkt
 vi är vänner
 vi känner varandra lite
 vi känner inte varandra alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Lämna ett litet spår efter dig!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards