Alla inlägg den 26 maj 2009

Av Sofia - 26 maj 2009 16:04

Fick extra sovmorgon imorse eftersom mentorsgruppen var inställd. Skönt! 

Först hade vi svenska, vi fortsatte skriva på romanen. Men datasalen var upptagen och då blir det jobbigt att hålla på och skriva om man inte har nån dator. Det måste ju lämnas in dataskrivet och det känns onödigt att först skriva för hand och sen skriva över det på datorn. Men men, lite fick jag gjort iallafall.

På engelskan fortsatte vi med en hörövning vi började med förra gången. På so:n fortsatte vi med jobbet om religioner. Det är såååå tråkigt!!!

På bilden fortsatte vi med vår reklam. Jag blev klar, så det känns skönt!!

På vitt fält fick vi jobba med vad vi ville. Jag, Daniela, Maja, Simon, Pontus och Fredrik satte ihop ett litet drama. (igen) Men det är så sjukt kul!!! Sen visade vi upp det för klassen. Den här teatersnutten blev då bättre än förra. Dessutom hade vi tre akter så den blev lite längre. Åå, det är så kul med teater!

Efter skolan åkte jag till stan. Min syster fyller år imorgon och vi ska dit så då måste man ju ha ett paket. Nästan så att det jag köpte tyckte jag var så fint så jag vill ha själv. :P Men nej, jag ska ge det till min syster, det är hon värd. :)

Imorgon har jag tagit ledigt från skolan. Jag och mamma ska först och vara barnvakt åt lillskrutten och sen så fyller ju som sagt min syster år.

Sen på torsdag är det dags. Balen!!!

Presentation

omröstning

Hur känner du mig?
 vi är familj
 vi är släkt
 vi är vänner
 vi känner varandra lite
 vi känner inte varandra alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Lämna ett litet spår efter dig!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards