Alla inlägg under maj 2009

Av Sofia - 16 maj 2009 23:00

Tycker den här är sååå bra!!

Av Sofia - 16 maj 2009 18:58

Nu är det bara två timmar kvar tills det drar igång. Hur tror ni det kommer gå för Sverigen då? Tyvärr tror jag inte vi kommer vinna, men man kan ju alltid hoppas. Topp 10 kanske vi kommer? Vi kommer vara nummer fyra, dom brukar väl säga att det är bra att vara mot slutet?

Jag ska väl ta och kolla på det iallafall. Men kommer nog inte kolla på alla nummer. Det är ju så många så det orkar man ju inte. Men röstningen ska jag se! Det brukar vara spännande!

Nu får vi heja på Malena ikväll!!

Av Sofia - 16 maj 2009 12:39

Vad tycker ni om den här håruppsättningen? Funderar på att ha så på balen. :) Men istället för blommorna ska jag nog ha pärlor.

Av Sofia - 15 maj 2009 23:20

Idag har det inte hänt mycket, kommer därför bli ett mycket kort inlägg.

Jag gick upp vid elva tiden, åt lunch, duschade och klädde på mig, la mig ute i solen, mormor och morfar kom förbi en sväng, kollat på tv och suttit vid datorn. Det är min dag i korta drag. Blev ingen skola idag för magen var inte riktigt okej, men nu känns det bättre. :)

Just nu håller jag på och kollar på en film på femman. "Helens små underverk" heter den. Har sett den några gånger förut, men hade inget annat för mig så jag kollar på den igen. Snart är reklamen slut så jag ska återgå till tv:n.

Ha det bra!

Av Sofia - 14 maj 2009 15:27

Dagen började med matte. Inge speciellt med det, jobbade bara på. På no:n sen så hade vi teknik-prov. Men tror faktiskt det gick helt okej, kändes så iallafall. På musiken sen så dansade vi inför balen. Så kul!! Vi dansade foxtrot, men även lite vals hann vi med på slutet. Efter det så gick jag hem för jag mådde illa och hade ont i magen. Inte kul! När jag kom hem var min syster och hennes son här och dom ville ju inte bli smittade så jag gick in på mitt rum direkt och stannade där tills dom hade åkt. Tråkigt att inte träffa dom men det får jag väl ta. Sen har jag inte gjort så mycket, kollat på tv, suttit vid datorn. Magen känns bättre, men den är fortfarande inte okej. Får se om det blir nå skola imorgon.

Ha det bra!

Av Sofia - 13 maj 2009 14:54

Ja, ska jag ta och berätta om gårdagens kväll då.

Klockan halv sju kom jag till skolan. Jag och mina kompisar som var roddare fixade så allt var ordnat bakom scenen. Klockan sju började allt. För oss gick det bra och för dom andra också. Alla numren var jätte bra! Efter det var det fika och publiken fick rösta på sin favorit. Vi som var med och jobbade hjälpte till att sälja fika också. Efter det så fick publiken inta sina platser igen. Kören hade ställt upp sig på scen och dom körde låten Livin' on a prayer. Bra låt! Efter det så skulle vinnaren koras. Men dom två lärare som räknade rösterna var inte riktigt klara så det blev lite skämt dragna istället under tiden. Men till sist så kom resultatet! Spännande, spännande! Vinnarna blev:....................


Simon och Pontus!!

Grattis till dom!!


Dom körde en dans som tydligen blev populär.

Jag stod bakom scen och såg alla som var med och tävla och när Simon och Pontus fattade att det var dom, haha ja, dom såg lite snopna ut.

Dom skulle såklart köra en gång till. Mickarna stod kvar på scen efter det att kören sjungit så vi var tvungna att springa ut och ta bort dom. På vägen ut, precis innan jag blev synlig på scen så fastnade jag med foten i en sladd, snubblade till, men fick tillbaka balansen. Tänk vad pinsamt om jag hade ramlat ut på scen. Haha. Men iallafall, när dom sen körde igång dansen så ställde vi oss andra bakom och körde med. Men det var bara typ jag och mina tre kompisar som kunde dansen hyfsat, dom andra vet jag inte alls hur det gick för. Men kul var det! Efter det så gick publiken och vi blev kvar en liten stund och plocka ihop.


Föreställningen idag började klockan tolv. Så det blev en ordentlig sov morgon. Härligt. Vi kom dit tjugo minuter innan. Fixade iordning allt och sen körde vi. Samma sak idag att Simon och Pontus körde igen på slutet. Vi andra hängde också på. Men det var jätte halt på golvet. Vad berodde det på? Jo, ni vet knäckebrödsdansen som var med i tv-programmet "talang", det nummret var det några som körde och på slutet så kraschar dom ju knäckebröderna så det låg ju fullt med smulor på golvet och det blev verkligen halt! Flera gånger känndes det som att fötterna gled iväg. Men det gick bra iallafall. :) När allt var över fick vi stanna och fika upp allt kaffebröd som blev kvar sen igår. Efter det fick vi sluta och då var klockan typ kvart över ett! Skön dag!!

Att vara med och jobba med talangjakten har verkligen varit jätte kul!!


När jag kom hem så åkte jag och mamma iväg med min mobil. Den har ju krånglagt lite så dom tog in den för att skicka iväg den. Det kommer ta TRE veckor!!! Hur ska jag överleva? :P Men jag har ju min gamla kvar som tur är. Får ta den så länge. Den får väl duga. :P

Av Sofia - 13 maj 2009 10:09

God morgon på er!

Kvällen igår var jätte rolig. Berättar mer om det senare idag. Nu sitter jag här. Första gången jag bloggar innan jag ska iväg till skolan tror jag. Men föreställningen börjar tolv idag och det räckte om vi kom typ en kvart innan, för nu kan vi ju allt. Snacka om lång sovmorgon! Kort och soft skoldag blir det också. Ska bara dit och vara roddare under föreställningen som är cirka 50 minuter. Kanske hjälpa till och plocka ihop lite (förra året slapp vi) Sen sa dom att vi som hade varit med i produtionen skulle få äta upp allt som inte blev sålt som fika igår. Hihi.


Min mobil är konstig!!!! Hela displayen är kass. Specillt när jag får sms. Då står det ju utan på vem det är ifrån, men nu är den istället bara randig. Hände fem gånger igår!! Så störande. Även knapparna har blivit konstiga. Den reagerar inte jämnt när man trycker. Jätte störande! Den har krånglat förut också men då med andra grejer. Men ja, vi får väl lämna in den. Men då ska den väl iväg på sån där felsökning. Jag kommer bli utan mobil!!! Jag får väl ta min gamla så länge förmodligen.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar. Vi hörs!!

Ha en bra dag!

Av Sofia - 12 maj 2009 15:33

Hej på er!!!

Imorse halv tio hade jag tid på lasarettet. Så jag och mamma åkte dit. Det var för nå försäkringssak som vi skulle dit. Så vi satt och snacka lite om vad jag har för besvär efter alla cellgiftsbehandlingar och allt jag gått igenom. Det blev även lite undersökning. Varför har alla doktorer så kalla händer? Tycker jämnt det är så. Men aja, det gick bra. Han sa att vi fick bestämma om vi skulle ta några prover, men det tyckte vi inte behövdes. Men då kom ju mamma på och frågade om vattkoppor. Eftersom jag inte fick ha det så stoppade dom det varje gång när jag var liten, så nu har jag ju aldrig haft det. Så då sa han att dom som skulle ta prov och kolla. Jag kanske har haft det fast jag inte har märkt det. Så blev det ett prov iallafall. I armvecket. Ett rör tog dom. Men jag tycker faktiskt inte det gör nå ont att ta prover. Men det kanske beror på att jag har gjort det så många gånger. :P Men när det var klart så åkte vi därifrån. Jag åkte direkt till skolan. Vi hade ju talangjakten idag. Första föreställningen var klockan tolv. Det var lite nervöst innan för vi är ju scenarbetare och man vill ju liksom inte göra fel. Men allt gick bra. Skönt! Klockan sju ikväll är det dags för nästa. Hoppas det går lika bra då! Den föreställningen är för föräldrar och sånt. Vi ska även sälja fika och sen blir det röstning så att ett uppträdande vinner. Får se vem det blir. Spännande!

Presentation

omröstning

Hur känner du mig?
 vi är familj
 vi är släkt
 vi är vänner
 vi känner varandra lite
 vi känner inte varandra alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Lämna ett litet spår efter dig!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards