Alla inlägg under maj 2009

Av Sofia - 22 maj 2009 11:41

Hej på er!

Ännu en ledig dag. Så skönt!

Måste strax göra  mig iordning för jag ska snart iväg, blir därför ett kort inlägg.

Först ska jag ta moppen upp till lasarettet. Där ska jag möta upp mamma och vi ska hälsa på mormor. Sen ska jag ner på stan med Ellinor. Hon ska väl kolla på balskor igen och sen ska vi hyra film till kvällen. Får se vilket det blir. :P nå förslag på vad man kan hyra?

Sen ska vi bara kolla på tv, käka godis och mysa resten av kvällen. Nice.

Det blir nog inge mer inlägg idag. Kommer ha fullt upp med Ellinor. Men jag kommer tillbaka imorgon. Ha det bra!

Av Sofia - 21 maj 2009 22:43

Ledig idag, så härligt!

Vid halv två tiden mötte jag upp Ellinor på stan. Hon skulle ha skor till balen och det var väl prio 1 så vi började med det. Hon köpte dessvärre inga, men det fanns några som det såg ljust ut för. Vi ska ner imorgon igen, får se om det blir nå skoköp då. :P Sen gick vi runt och kolla lite. Jag köpte bl.a pärlor som jag ska ha i håret på balen. Så nu är det fixat. Tänk, om en vecka är det dags!! Så kul det ska bli!! Dansa hela kvällen. Måste börja gå i mina skor så inte mina fötter strejkar. Dom är ju inte direkt vana vid att gå i högklackat. Men det ska nog gå bra. :P

Vi var även in på ett nytt fik inne på nya gallerian. Ett mysigt ställe va det. Vi satt där länge och prata. Ingen av oss orkade egentligen resa på oss, men tillslut lyfte vi på rumpan. Jag var in en sväng och köpte tre kaktusar. Planterade om dom i en annan kurka när jag kom hem. Säger vara ett ord: Stickit!!

Sen har jag städat källan också. Ellinor ska komma hit och sova imorgon så då måste det väl se lite snyggt ut iallafall. :P

Har precis sett filmen Dirty dancing 2. En bra film faktiskt. Uppföljarfilmer brukar man bli besviken på, men inte den här tycker jag. :)

Det var väl allt för nu. Ha det bra!

Av Sofia - 21 maj 2009 12:18

Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset så seplar det Inegn roll i
viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet.

Av Sofia - 20 maj 2009 18:49

Nu är vi lediga i hela fyra dagar!!! Fy fasen vad skönt!!!

Dagen idag började med hemkunskap. Vi bakade!!! Jag och Romina gjorde vanliga muffins med topping som bestod av florsocker, hallon och philadelphiaost. Dom blev goda. Dom andra gjorde bullar, rulltårta, chokladsnittar och chokladmuffins. Sen fick vi slå oss ner och äta upp allt. Hihi.

När man var lagomt full i magen var det dags för idrott. Idag hade vi egenplanerad lektion. Jag och Daniela körde basket med några kompisar. Vi hade jätte kul. Vi ägde såklart... eller inte. Hehe. Vi ska göra det nästa vecka också.

På no:n hade vi andra delen av nationellaprovet. Det här var mycket lättare. Skönt! Vi skulle testa olika metaller och kolla vilken som ledde värme bäst.

På matten satt jag och fyra kompisar i grupprum och jobbade. Nice.


Imorgon ska jag till stan med Ellinor. Hon behöver köpa skor till balen. Hoppas vi hittar nå!!! Jag ska köpa pärlor som jag ska ha i håret på balen. Men det hoppas jag inte blir allt för svårt att hitta. Det tror jag inte.

Av Sofia - 19 maj 2009 19:12

Tjolahopp på er! Hoppas allt är bra!

Dagen idag började med mentorsgrupp. Fick se lite bilder från dom som varit i Tyskland.

På svenskan var vi i datasalen och skrev på novellen. Går riktigt bra faktiskt. :)

På engelskan jobbade vi med kapitel 2a. Det säger väl er ingenting. Haha.

På so:n fortsatte vi med buddism och hinduism. Det är så tråkigt!!

På bilden efter lunch fortsatte vi med vårat reklamarbete. Jag börjar bli klar nu så det känns skönt.

På vitt fält fick vi jobba med vad vi vill. Men jag, Malin, Simon och Pontus satte istället ihop ett litet drama. Vilka teaterapor vi är asså. :P Haha, det blev väl inte världens bästa teater, men fruktansvärt kul hade vi!! Och den blev väl hyfsat bra för att bara ha tränat typ 40 minuter.

När jag kom hem var min syster och hennes familj här. Dom stod ute när jag kom och mamma var inte hemma. Vi blev kvar ute en stund för lillungen åkt på en bobbicar som han tyckte var så kul. Men efter en stund gick vi in. Vi gjorde iordning lite fika tills det att mamma kom. Vi satt sen och pratade och umgicks. Dom åkte hem vi fem tiden. Då ringde jag Ellinor. Hon var hemma och var sjuk idag (igår också) så jag ringde och snacka lite. Men hon sa att hon kommer imorgon. Kul!

Imorgon är det sista skoldagen för den här veckan. Så skönt!!

Ha det bra!

Av Sofia - 18 maj 2009 20:21

Hej på er!

Dagen började med svenska. Då fick vi bl.a tillbaka uttestningsproverna vi gjorde förut för nästa års nationellaprov. Jag fick vg+. Kul! Fick 30 poäng och typ 32 var mvg. Känns lite störande men aja. Bra iallafall.

På spanskan fortsatte vi med muntliga-nationella. Vi andra spelade spel. Efter lunch var det dags för nationellaprov-no. Hur gick det då? Sådär. Haha, vi jobbade med det som var på provet i sjuan och lite i början av åttan så man hade ju glömt hur mycket som helst. Typ alla tyckte det var svårt. Vi fick gå tidigaste klockan två. Jag och dom flesta andra blev klara tidigare. Men vi var tvungna att stanna. Jag och Daniela satt och sms med varandra fast vi satt typ bredvid varandra, bara en stol emmelan. Men det fick tiden att gå iallafall. På vägen hem så tankade jag moppen. Så nu kan man åka igen. Great! Fick full tank för bara 56 kronor. Trodde det skulle kosta mer.

Sen har jag inte gjort så mycket mer. Var iväg till ett vandrarhem och fråga om sommarjobb men jag var för ung. Synd. Får hoppas att jag får nått på det där inom kommun jag sökte på förut. Där har jag åldern inne iallafall.

Ikväll är det Cityakuten. Det är så bra. Sista säsongen nu. Tråkigt, men inte mycket att göra åt. Ska se det!

Vi hörs!

Av Sofia - 17 maj 2009 22:30

Jaha, då var det dags för skola imorgon igen då. Men den här veckan går vi ju bara tre dagar. Så det känns skönt. Men imorgon har vi nationellaprov i no. Vår skola har fått fysik. Helt okej, men jag hade helst fått biologi. Aja, man får väl göra sitt bästa. Vår lärare sa att med det här provet kan vi inte sänka oss, bara höja oss, så det känns jätte skönt!


Idag har jag inte gjort mycket. Legat ute i solen. Så skönt!! Sen har mamma köpt en ny mobil så jag hjälpte henne lite med den. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Kollat på "one tree hill". Det var sista avsnittet. Men det kommer tillbaka i höst så jag är inte så extremt depp. Men jag älskar den serien! Den är så bra!

Av Sofia - 17 maj 2009 00:17

Ja, då var det klart. Norge står som segrare i Eurovision song contest 2009. Men det var en riktigt bra låt! Jag ringde faktiskt och rösta på dom. :x Det blev en ganska stor seger iallafall och man förstod ju ganska tidigt att dom skulle vinna, så det var ju inte direkt spännande. Men grattis till Norge, dom var jätte bra!

Presentation

omröstning

Hur känner du mig?
 vi är familj
 vi är släkt
 vi är vänner
 vi känner varandra lite
 vi känner inte varandra alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Lämna ett litet spår efter dig!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards