Alla inlägg under juni 2009

...

Av Sofia - 8 juni 2009 20:49

Ja, detta är då jag. Glad var jag hela kvällen. :P

Av Sofia - 8 juni 2009 20:48

Har fått lite bilder från balen av Daniela. :)

Av Sofia - 8 juni 2009 18:32

Idag har det varit en skön skoldag. Det började med svenska. Vi städade ur skåpena. Snacka om mycket papper och skit man kastade.

Sen på spanskan fick vi hål för våran lärare var borta och dom hade inte fixat någon vikarie. Jag och två kompisar satt då ute i solen och snacka.

I fredags hade det tydligen blivit matkrig i matsalen. Jag missade det eftersom jag var ledig, men jag hörde berättas om det idag. Så lärarna var på sin vakt på lunchen idag. :P

På matten spelade vi yatzy, så det var en lugn och skön lektion. Sen på no:n gjorde vi klart vår el-motor. Sen slutade vi.

Jag och pappa har varit och lämnat in min mobil igen. Nu är det att knapparna är sega, den reagerar dåligt. Sen ibland när man startar den så låser den sig. Störande. Men hoppas dom fixar det. Vill ha en fungerande mobil!! Andra gången den är inne på reperation nu.

Av Sofia - 7 juni 2009 18:18

Vid halv tolv tiden kom min syster och hennes familj hit. Vi åt lunch och fikade lite sen drog vi ner på stan. Jag och lillungen åkte karusell. Fast det blev ju barnkarusellerna. Han tyckte det var jätte roligt och ville bara åka mer och mer. Jag tyckte det var kul för att han hade så kul. Annars så har man väl växt ifrån dom där barnkarusellerna. Vi gick även och kikade lite på marknaden, men det var väl inge speciellt. Sen åkte dom hem till sig och vi hem till oss. Sen har det inte hänt så mycket. :P

Imorgon är det dags för sista skol veckan. Det känns lite tråkigt. Självklart ska det bli härligt med sommarlov. Men man kommer ju splittras från klassen. Jag gillar min klass. Sen på gymnasiet så kommer jag inte gå med Ellinor och dom längre. Daniela och jag kommer gå tillsammans så det kommer ju bli jätte bra. Men Elli då! Vi har känt varandra sen förskolan och nu är skoltiden för oss tillsammans slut. Känns sorgligt.

Av Sofia - 6 juni 2009 22:21

Idag har vi varit hos min syster på kalas. Min syster och hennes man fyller år ganska tätt så då slog dom ihop kalaset och hade det mitt på. Vi kom dit till två och åkte hem vid fyra tiden. Under den tiden hann vi: Fika en massa, snacka och jag byggde tågbana med små killarna. Dom blev alldeles fascinerade för jag fick till både en bro och en tunnel. Visst är jag duktig? Hihi.  Dom satt länge och skrattade när tåget åkte runt runt. Hehe, härligt att se.

När jag kom hem ringde jag till Ellinor för att bestämma mer om kvällen. Vi sa att vi skulle åka till stan till sex tiden. Klockan hade redan hunnit bli halv sex så jag tugga snabbt i mig en baugette och fixade till mig lite och sen åkte vi. Väl på stan så var väl inte själva marknaden nå speciell. Den gick vi igenom snabbt. Sen hade vi ca 40 minuter innan rix fm festivalen skulle börja. Vi gick runt där. Vet inte hur många varv det blev. :P Sen drog det igång. Vi fick faktiskt ganska bra platser. Efter ungefär en timme får jag syn på Daniela och Elin. Jag greppar tag i Danni och sen följde jag och Elli med dom ännu mer in i smeten. Då fick vi ännu bättre platser. Så dom restrerande två timmarna stod vi riktigt nära scenen. Hela showen var bra! Men nu är öronen lite döda efter all musik. :P Man fick också lite ont i fötterna till slut. Man stod ju på kullersten i tre timmar. Inte speciellt skönt.

Under sista nummret som var självaste Måns Zelmerlöw så började det såklart regna. Så när allt var över åkte faktiskt jag och Ellinor hem. Det är ju inge kul att gå där i regnet liksom.

Men ja, det där var väl min dag då.

Ha det bra!

Av Sofia - 6 juni 2009 17:38

Snart ska jag och Ellinor ner på stan. Får se vad som händer där då. Men lite olika artister kommer komma och uppträda. Bl.a Måns Zelmerlöw, BWO, Janet och Kim mm. Vi tänkte åka ner och titta. :P

Av Sofia - 5 juni 2009 19:05

Blev väckt klockan nio imorse av lillungen. Sen har dagen bestått av lek och bus. Vi har blåst såpbubblor, lekt med tågbanan, läst böcker, varit ute och sprungit o.s.v Vi var även ner på stan en sväng. Men där hände det väl inge speciellt, Victor fick en spiderman t-shirt. Han älskar spiderman. Allt ska vara spiderman. Han har två spiderman kepsar, ett linne, sandaler, gummistävlar, gubbar.... Har jag glömt nått? :P

Klockan fem hade vi bestämt träff med hans pappa i sågmyra för att lämna tillbaka han. När det var gjort så gick jag och mamma in på en skobutik. Och gissa vad, jag hittade ett par skor. Så nu är det klart. Härligt. Snygga var dom också. :)

Av Sofia - 4 juni 2009 20:00

Idag har det hänt nått hela tiden för lillskrutten har varit här. Jag och mamma åkte och hämta han vid nio tiden. Skjutsade ner min syster till bussen för hon skulle iväg på kryssning med jobbet. Sen åkte vi hem. Vi stannade till på ica och handla och ungen fick syn på mcdonalds och ville ha hamburgare. Så det blev lunch där. När vi kom hem bakade jag och ungen muffins. Han fick byxorna fulla av mjöl. Hihi. Vi tänkte ha dom till kalaset på lördag men receptet var sånt så dom blev lite torra, så det blir nog inge. Sen har vi lekt, hållt på med lera och busat. Vid fyra tiden kom våran soffa som vi beställt. Killarna höll på och bar in och fixa. Vi stod och kolla på, hehe. Men fint blev det. Men soffan är ljus!!!! Kommer man våga sitta i den?? Jo då, det ska nog gå bra. :P

Sen så åkte vi ner på stan. Det är ju falu kalaset nu. Men vi var väl där mest för att hitta på nåt att göra, lite tidsfördriv. Var inte kvar där så länge. Kom sen hem. Jag och lillen gjorde koja och jag låg och läste för honom. Vet inte hur många gånger jag har läst dom där böckerna nu. Kan dom ju utan till.

Sen kvälls fikade han lite och sen var det dags för han att sova.

Så nu sitter jag här. Har precis kollat lite på tv. Får se vad jag hittar på sen. Men blir nog sängen i tid i alla fall. Jag kommer väl ha en liten skrutt som väcker mig tidigt imorgon!

Ha det bra!

Presentation

omröstning

Hur känner du mig?
 vi är familj
 vi är släkt
 vi är vänner
 vi känner varandra lite
 vi känner inte varandra alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Lämna ett litet spår efter dig!

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards