Alla inlägg den 6 juni 2009

Av Sofia - 6 juni 2009 22:21

Idag har vi varit hos min syster på kalas. Min syster och hennes man fyller år ganska tätt så då slog dom ihop kalaset och hade det mitt på. Vi kom dit till två och åkte hem vid fyra tiden. Under den tiden hann vi: Fika en massa, snacka och jag byggde tågbana med små killarna. Dom blev alldeles fascinerade för jag fick till både en bro och en tunnel. Visst är jag duktig? Hihi.  Dom satt länge och skrattade när tåget åkte runt runt. Hehe, härligt att se.

När jag kom hem ringde jag till Ellinor för att bestämma mer om kvällen. Vi sa att vi skulle åka till stan till sex tiden. Klockan hade redan hunnit bli halv sex så jag tugga snabbt i mig en baugette och fixade till mig lite och sen åkte vi. Väl på stan så var väl inte själva marknaden nå speciell. Den gick vi igenom snabbt. Sen hade vi ca 40 minuter innan rix fm festivalen skulle börja. Vi gick runt där. Vet inte hur många varv det blev. :P Sen drog det igång. Vi fick faktiskt ganska bra platser. Efter ungefär en timme får jag syn på Daniela och Elin. Jag greppar tag i Danni och sen följde jag och Elli med dom ännu mer in i smeten. Då fick vi ännu bättre platser. Så dom restrerande två timmarna stod vi riktigt nära scenen. Hela showen var bra! Men nu är öronen lite döda efter all musik. :P Man fick också lite ont i fötterna till slut. Man stod ju på kullersten i tre timmar. Inte speciellt skönt.

Under sista nummret som var självaste Måns Zelmerlöw så började det såklart regna. Så när allt var över åkte faktiskt jag och Ellinor hem. Det är ju inge kul att gå där i regnet liksom.

Men ja, det där var väl min dag då.

Ha det bra!

Av Sofia - 6 juni 2009 17:38

Snart ska jag och Ellinor ner på stan. Får se vad som händer där då. Men lite olika artister kommer komma och uppträda. Bl.a Måns Zelmerlöw, BWO, Janet och Kim mm. Vi tänkte åka ner och titta. :P

Presentation

omröstning

Hur känner du mig?
 vi är familj
 vi är släkt
 vi är vänner
 vi känner varandra lite
 vi känner inte varandra alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Lämna ett litet spår efter dig!

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards