Alla inlägg den 20 juni 2009

Av Sofia - 20 juni 2009 23:38

Gick upp vid nio tiden. Pappa sov här nere på min bäddsoffa inatt eftersom alla sov kvar så åkte han ut från dubbelsängen där min syster och company tog över. När han hade gått upp vid halv nio tiden så stängde han aldrig min dörr. Så jag vaknade av att en tok glad hund hoppade upp i sängen och slicka för fullt i ansiktet på mig. Var säkra på att jag vakna. Men det var väl kanske inte det trevligaste uppvaknande. :P

När alla vaknat, gjort sig iordning och ätit lunch så åkte vi ut till mormor och morfars sommarstuga. Där blev vi hela eftermiddagen. Lillungen åkte båt för första gången. Stolt blev han för det. Tre vuxna, ett barn och två ungar åkte ut i ekan. Såg lite farligt ut när dom lite svajigt åkte ut från bryggan. Men allt gick bra. Ingen ramla i.

När vi sen kom hem blev alla sega. Vissa somna till och med. :P

Sen åt vi kvällsmat. Pizza.

Sen blev det ännu lite seghet. Men sen drog jag, pappa, Fredrik och Erika igång och spelade Buzz. Riktigt kul var det! Jag vann faktiskt en gång. Erika en gång också. Resten tror jag tyvärr bror min vann. Han var kaxig innan och sa att han skulle vinna så helst skulle man ju velat att han åkte dit så det rök om det. Men det gjorde han inte. Men aja, nånting måste han väl få glädjas åt då da. ;)

Nu har jag två hundar som ligger på golvet här inne och sover. Funderar på att göra samma sak strax. Men känner jag mig själv så blir jag nog kvar här ett tag innan det är dags för sängen.

Ha det bra allihopa! God natt.

Presentation

omröstning

Hur känner du mig?
 vi är familj
 vi är släkt
 vi är vänner
 vi känner varandra lite
 vi känner inte varandra alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Lämna ett litet spår efter dig!

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards