Alla inlägg under juli 2009

Av Sofia - 11 juli 2009 23:27

Han är så bra!!!

Av Sofia - 11 juli 2009 23:11

Älskar denna låt och med dom här killarna blir det ju underbart!!!!

Av Sofia - 11 juli 2009 22:36

Idag har vi varit hos min syster och hennes familj. Vi var iväg på nån byloppis. Vi hittade inge speciellt, men dom köpte lite saker. Nån gåstol, bilbarnstol, leksaksborg och tre tavlor. Haha, sen fick lillungen lite hockeyutrustning. Benskydd, arm skydd och två hjälmar. Men den ena hjälmen var innebandyhjälm. Men den där ishockeyhjälmen skulle han ju såklart ha på sig på en gång. Så där gick han runt med en hjälm på huvudet. Haha, såg lite kul ut. Men han fick väl som han ville. Upp mitt i allt så öppnade sig himlen. Regnet började vräka ner. Så det var bara fram med regnjackorna. Men vi blev blöta ändå. Sen vid nått stånd så köpte pappa en stor vattenpistol åt lillskrutten. Pappa skulle visa hur man gjorde så han började pumpa upp den där och siktade på mig, han trodde ju att det inte var nå vatten i den. Men såklart var det de. Så jag blev alldeles blöt, rätt i ansiktet.  Efter en stund åkte vi hem. Vi fikade då lite och lillungen ville ha på sig all hockeyutrustning han fått. En Leksandströja som han hade sen tidigare hade han också på sig. Det som fattades var skridskor. :PVi åkte sen hem till oss. På vägen hem började det åska som bara den. Några riktigt stora smällar blev det och regnet öste ner.

Resten av kvällen har jag inte gjort så mycket. Kollat på tv och suttit vid datorn. Vid halv åtta tiden kom min morbror och hans sambo hit. Så dom har varit här fram till nyss.

Nu ska jag ta och kolla runt lite och se om det hänt nå kul.

Ha det så bra!

Av Sofia - 10 juli 2009 23:27

Vaknade imorse av att mamma klockan nio ropar att min syster och hennes son skulle komma hit så jag skulle gå upp. Drog mig lite först, men ska jag vara ärlig så tror jag nog jag råkade somna om, för sen helst plötsligt så var hon här. Jahapp, vad gjorde vi då. Vi umgicks, åt lunch, umgicks lite mer. Sen skulle min syster åka och handla men ungen stannade här. Han ville vara ute fast det regna. Men han och mamma började klippa buskarna på gården och jag gick ner på mitt rum en stund. När jag sen kom upp igen så tyckte såklart lilleman att jag också skulle vara med och klippa. Så okej då, det var jag väl då. När vi sen sa att vi skulle gå in, så inte ville han det. Han tyckte det var jätte kul att klippa. Men tillslut fick vi in han och vi fikade lite. Min syster kom även då tillbaka. Sen ville han såklart ut och klippa igen. Och det var jag som skulle följa med. Snäll som jag är så gjorde jag väl det då. Så vi stod där ute i regnet och klippte. In ville han inte. Men tillslut så gav jag upp och tog in han. Vi umgicks då lite mer innan dom sen åkte hem. Klockan var då vid tre och jag satte mig vid datorn och kollade lite på tv. Klockan sex ringde Daniela. Hon var hos Simon och Pontus och tyckte att jag också skulle komma. Och det gjorde jag gärna. Vi snackade lite först, sen spelade vi ett spel. Under den tiden kom även Markus. Eftersom vi redan hade börjat kunde ju tyvärr inte han vara med och spela, han underhöll oss istället genom att spela gitarr. Riktigt duktig var han också. Men tillslut gav vi upp spelet då vi insåg att det skulle ta så lång tid att bli klara. Sen resten av kvällen har vi suttit och prata och haft kul. Jag kom precis hem och sitter nu åter vid datorn. Men det blir nog sängen i tid ikväll. Vi ska upp och iväg till min syster och hennes familj imorgon.

Ha det så bra!

Av Sofia - 9 juli 2009 22:19

Hejsan!

Idag var min plan att sova länge. Men tror ni det blev så? Nej. Kvart i nio ropade mamma att vi skulle till min syster och hennes son och att vi skulle åka om en halvtimme. Så det var bara att sätta fart. Vi kom väl fram vid halv elva typ. Vi umgicks lite. Jag och lillungen spelade innebandy. Haha, vad vild han blev. Sprang runt och tjoade och stimmade. Heja Leksand, skrek han också. Haha, men kul var det. Sen åt vi lunch. Efter lite mer umgänge och lite fika så åkte vi sen till Tällberg. Där gick vi i affärer. Men det var ju liksom sånna här hemslöjds affärer och sånt. Vi köpte även lite godis. Nå sånna där gammaldagsa saker. Kolor och nån klubba. Det regna ju för fullt idag också. Så vi var ganska blöta efter ett tag. Inga paraplyer eller nått sånt hade vi. Tillslut gick jag och lillungen ut i bilen och satte oss och åt kolorna så fick mamma och min syster springa i affärerna som dom ville. Men dom var klara ganska snabbt. Så då åkte vi hem. Mamma och min syster hade börjat frostat av frysen innan vi åkte så det gjorde dom klart innan jag och mamma åkte hem sen.

Kom hem vid fyra tiden och sen har det inte hänt så mycket. Råkade somna en stund. :P Sen har jag legat och kollat på tv och suttit här vid datorn. Vid nio tiden skickade pappa ett sms till mig och bad mig komma upp. Haha, jag är inte upp så ofta nu för tiden när jag har mitt rum här nere. Men jag gick upp och blev uppe en hel timme faktiskt. Impad!

Nu sitter jag här igen. Chattar lite och tänkte fortsätta lite på en novell jag håller på med.

Blir väl inge mer inlägg idag, så...

Puss och god natt!


Av Sofia - 9 juli 2009 17:42

Hörde den här på radion idag. Inte hört den förut, men jag fastnade för den. :)

Av Sofia - 8 juli 2009 19:21

Okej, testa detta!


1. Sitt ner, lyft din högra fot ifrån golvet och cirkulera den medurs.

2. Medan du gör det, skriv siffran "6" i luften med din högra  hand.


Kan du hålla kvar foten i samma rörelse?


Jag klara det inte! Åå, blir tokig!

Av Sofia - 8 juli 2009 17:38

Kvällen igår spenderades med Tara. Hon kom hit vid åtta tiden. Vi satt och snackade lite först, sen kollade vi på "I taket lyser stjärnorna". Haha, denna gång klarade jag att se den utan att börja böla. :P Sen gick vi upp och gjorde fruktsallad. Gott! Gick sen ner igen och kollade på ännu en film. Twilight. Den är så underbart bra! :) När den var slut så plockade vi ihop lite och satte oss sedan vid datorn. Bäddade sen i ordning åt henne på bäddsoffan och låg sen och snackade. Vi släckte strax efter två.

Idag var det meningen att hon skulle iväg och jobba hos sin pappa så vi ställde klockan på halv nio. När vi sen satt och åt frukost så ringde han och sa att hon inte behövde komma. Så hon spenderade dagen här istället. Vi har bl.a spelat ett spel som hette tjejsnack. Ett gammalt spel som jag kommer ihåg att man spelade när man var liten. Men det är faktiskt lite små roligt. Sen kom mamma hem med två filmer så då la vi oss och kollade på en av dom. "Muriels bröllop". En helt okej film. :) Hon åkte sen hem. Jag städade ihop lite här nere och nu sitter jag här. :P

Ha det så bra!

Presentation

omröstning

Hur känner du mig?
 vi är familj
 vi är släkt
 vi är vänner
 vi känner varandra lite
 vi känner inte varandra alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Lämna ett litet spår efter dig!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards