Alla inlägg den 11 april 2009

Av Sofia - 11 april 2009 23:25

Haha, ja, vart ska jag börja berätta om den här dagen?

Ja, får väl ta det från början helt enkelt. Gick upp vid tio, hann inte vara upp mer än några minuter så kom min syster och hennes son. Gjorde mig i ordning. Min bror och hans tjej stack till mormor och morfar och jag och min syster tog en promenad till ica med lillungen i vagnen för vi tänkte att han skulle sova lite, men han somna då inte. När vi kom hem så var det full fart. Sprang runt med ungen på gräsmattan. Han sa hela tiden: "Bia spinga fott." Så det vara bara att springa och han sprang skrattande efter. Sen på eftermiddagen nån gång kom min bror och hans tjej tillbaka. Vi umgicks lite. Min syster och min bror gick ut och tvättade sina bilar. Jag var med ut också och försökte hålla koll på ungen. Sen tog jag och lillkillen en kort promenad med hundarna. Han tog den lilla och jag den lite större. Gick väl ganska bra. Sen vid halv fem tiden kom min systers man också efter en dag på jobbet. Vi slog oss då ner och åt påskmat. Är egentligen inte så förtjust i det, men det går väl ner. Sen umgicks vi resten av kvällen, satt ute på altan för första kvällen i år. Härligt att det börjar bli varmt!

Min bror stämde gitarren också, så nu kan jag spela. :D

Vid åtta tiden åkte min syster och hennes familj hem. Men då kom istället min morbror och hans sambo. Dom stannade väl typ två timmar. Vi satt och snackade, men det blev en jäkla tråkig disskution där mitt på så man satt och suckade lite, men det fick väl gå. När dom sen åkte hem så satte sig jag, pappa, bror och hans tjej pch spelade "plump". Var kul och gick väl helt okej. Jag, pappa och min brors tjej fick 111 poäng var och min bror fick 113. Så det var jäkligt jämnt. Tror inte det har varit så jämnt förut.

Sen satt vi och jäklades lite med min bror tjej och försökte få henne och vissla. Jag ska inte gå in på nå detaljer men roligt hade vi.

Och nu sitter jag här med två sovande hundar på golvet. Ska nog snart gå och sova själv. Men först ska jag läsa lite bloggar.

Vi hörs! Ha det bra! God natt!

Presentation

omröstning

Hur känner du mig?
 vi är familj
 vi är släkt
 vi är vänner
 vi känner varandra lite
 vi känner inte varandra alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Lämna ett litet spår efter dig!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards