Alla inlägg under november 2009

Av Sofia - 9 november 2009 22:09

Hej på er!!


Blev ingen blogg igår... vad hände under dagen då?

Fredrik och Erika kom hit vid lunch, vi åt och efter en stund åkte vi till mormor och morfar. Vi fikade och umgicks. Åkte sen hem och under kvällen hände det inte så mycket. Men kollade i alla fall på one tree hill! Så bra. :)


Idag var det dags för skola igen då efter en helg som känns ha gått alldeles för fort, men aja.

Började med idrott. Jag, daniela, elin, sandra, micaela och angelica gick ner till gymmet och körde. Kul kul.

Sen hade vi msk där vi på började ett grupparbete tillsammans med svenskan. Det kommer nog bli ett kul arbete. Hamnade i en jätte bra grupp. :) Fijola, sandra, veronica och josephine. Kommer nog bli jätte bra. Arbetet handlar om högtider. Vi tog jul för det kändes mysigt och jobba med det nu när det snart är dags för det. Vi tänkte göra en film om det. :) Får se hur det blir, men förhoppningsvis bra.

Efter lunch hade vi medicinsk grund där vi ska börja jobba med skelettet och muskler och sånt. Vi ska avsluta arbetet med en tenta. Vår lärare sa att vi ska lära oss skelettets ben på latin. Lycka till! Hoppas man kan få det och fastna i huvudet.

Sista lektionen var matte. Vi fick tillbaka provet vi gjorde förra veckan. Visserligen var det bara ett g-prov. Vg och mvg provet ska vi göra om en vecka. Men i alla fall, på detta prov fick jag alla rätt! Känns bra. Vi som hade blivit godkända fick gå till ett annat klassrum för att få fördjupnings uppgifter inför vg/mvg provet. Men blev förvånad över hur få som blev godkänd. Bara typ sju stycken från min klass... Oj oj oj...


Men nu ska jag börja göra mig iordning för sängen.

God natt.

Av Sofia - 7 november 2009 22:41

Vaknade imorse vid nio tiden av att min bror och hundarna kom. Men jag orkade inte gå upp då! Somnade om och vaknade igen istället när min syster och hennes söner kom. Gick upp efter en stund och har sen umgåtts med dom hela eftermiddagen. Gosade med axel och lekte med victor. <3

Vid fyra tiden hade alla åkt. Hundarna var kvar eftersom vi ska vara hundvakt åt dom tills imorgon. Dom ligger nu här vid mig och sova. ;) Funderar faktiskt på att göra samma sak snart. :P

Av Sofia - 6 november 2009 23:23

Härligt med helg nu då. :)

Varit i skolan idag. Första lektionen var svenska. Cancerarbetet skulle vara klart tills idag, men vissa var ändå inte klara. Så vi som var klara fick ledig istället. Härligt!! Vi satt och prata ute i korridoren. :) Sen efter lunch hade vi engelska, där jobabde vi på. Sista lektionen som var musik jobabde vi vidare med våra låtar. Men lärarn sa att vi fick gå när vi hade kört igenom det och kände att vi kunde det. Så lite tidigare slutade vi. :)

Under eftermiddagen har det inte hänt så mycket. Under kvällen så kom det hit lite folk. Daniela, Hanna, Simon, Pontus och Micke. Krille skulle också ha kommit, men hans stjuts in till Falun sket sig, så han kunde inte. Synd. Men vad gjorde vi andra då?

Vi satt och snacka en massa... Haha, fick även för oss att köra charader... Jag och Simon var i lag. Och vi vann!! Haha, så kul... Vi körde det nån gång förut och jag och simon var i samma då också och vann... När det gäller charader är vi jätte bra tillsammans, vi förstår varandra utan problem. ;)

Men nu så har alla åkt hem i alla fall. Jag ska plocka ihop lite här nere och sen ska jag sova!!


Ha det bra!

God natt.

Av Sofia - 5 november 2009 21:45

Så var filmkvällen med OP09 gjord. Var väl trevligt. Vi började med att äta. Pizza och kebab var det väl som stod på menyn. Satt och prata lite och sen gick vi till gamla aulan/skrivsalen och kolla på film. Var nån komedi, men kommer inte ihåg vad den hette. Men den var väl kanske inte så där jätte bra. Men den funka att kolla på.

Kom hem för typ en och en halv timme sen. Har sedan dess suttit och gjort klart arbetet om cancern. Och gissa vad... Nu är jag klar. :D Så nu ska jag ta och skicka iväg den till mina lärare så har jag det ur världen. Härligt!

Sen ska jag gå och sova. Är trött!!


Måste ju berätta också att det snöa för fullt idag. Hört rykten av att det snöade lite igår också, men det missade jag. Så idag har jag upplevt årets första snö!! Så mysigt!!


Ha det bra!

Av Sofia - 5 november 2009 11:08

Är det härligt eller är det härligt?!!!

Hade en lektion idag, sen fick vi sluta! Hade musik först. Sen skulle vi ha medicinskgrund både före och efter lunch, men vår lärare skulle iväg på nån kurs. Hon sa det redan igår så vi visste det, men hon sa att nån skulle komma och låsa upp klassrummet så vi kunde jobba ändå om vi ville. Så dagen skulle egentligen sett ut: Först musik, medicinsk grund på eget ansvar och sist idrott. Men vår idrottslärare fick reda på detta och tyckte att vi kunde skippa idrotten och vi fick gå hem istället. Härligt härligt!

Så ja, nu sitter man här hemma. :) Ska snart gå upp och fixa till nån lunch. Får se vad det blir. Nått ska man väl kunna koka ihop. :P


Ha det bra!

Av Sofia - 4 november 2009 20:42

Hej på er! =)


Idag har det varit skola. Började med matte där det var prov. Men bara g-prov så det var ganska lätt. Sen hade vi medicinsk grund, där fortsatte vi med cancer saken, är typ klar nu. Härligt. Lunch var det efter det. Sen var det msk. Där gjorde jag klart arbetet om svensk kultur. Så nu är det gjort också. Skönt!! Sista lektonen var vård och omsorg. Fortsatte även då med cancerarbetet.


När jag kom hem la jag mig framför tv:n och kolla på One tree hill!! Det har börjat igen på eftermiddagarna! Så härligt! Visste tyvärr inte om det så missade det första avsnittet, men nu så:) Dom har börjat sent från allra första början och jag har bara sett från säsong 4 och framåt så ska bli kul och se hur det hela började egentligen. :P


Imorgon kväll ska vi ha filmkväll i skolan. Bara våran klass ska samlas för att äta pizza och kolla på film. Får se hur det blir då, men det blir säkert najs.;P


Nu ska jag snart ta och lägga mig och kolla på grey's anatomy.


Ha det bra!

Av Sofia - 3 november 2009 09:41

Sitter i skolan. Precis haft matte. Nästa lektion som börjar klockan tio är medicinsk grund. Ska fortsätta arbetet om cancersjukdomar då. Har inte så mycket kvar nu. Ska skriva en sista sak och sen renskriva det. Härligt!

Av Sofia - 2 november 2009 21:55

Så har skolan dragit igång igen då. Rullade väl på som vanligt. Inge speciellt hände. Vi slutade vid tre och jag hade en klipptid kvart över fyra. Daniela var snäll och följde med mig till stan för att fördriva tiden. Vi gick och satte oss på ett café och fika och prata. Trevligt trevligt.

Sen så gick jag upp till frissan. Blev inte nån jätte stor förändring. Toppade det bara, klippte upp det lite och tunna ur det. Satt och prata med frisören under tiden. Hon hade också gått omvårdnad på kristine, precis som jag gör. Vi disskuterade lite lärare. Vissa som jag har hade hon också haft. :P

När jag var klar så åkte jag hem och sen har det väl inte hänt så mycket...

Ska snart börja ta mig mot sängen så man är pigg imorgon.


Ha det bra!

Presentation

omröstning

Hur känner du mig?
 vi är familj
 vi är släkt
 vi är vänner
 vi känner varandra lite
 vi känner inte varandra alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Lämna ett litet spår efter dig!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards