Alla inlägg den 24 februari 2010

Av Sofia - 24 februari 2010 21:40

Hej på er!!


Dagen idag började med datakunskap. Vi körde lite repitition av det vi gjorde förra gången och sen skulle vi testa på buzz på igoogle. Vår lärare visste inte heller riktigt vad det va. Men man kan väl säga att det var en chatt, men alla kunde se vad alla skrev. Var förvirrande i början men sen kom vi in i det. Så vi satt och chattade med varandra. Även vår lärare var med och skrev. Haha. Men så en halvtimme tidigare än utsatt tid på schemat så skrev han där och undrade om vi skulle sluta och det skrev vi alla jaaa på! :)

Efter lunch var det matte. Där fick vi nån uppgift där vi skulle ge oss ut på en promenad och leta svar på frågor. Tex gå in på turistbyrån och ta reda på vad ett paket servetter, en mugg och en nyckelring kostar, räkna ut summan av det... Var många fler frågor också så det blev en liten pomenix genom stan. Men gick ganska snabbt ändå, efter en halvtimme typ var vi klara :)

På svenskan sen fortsatte vi arbetet om myterna och på vård och omsorg som blev lite av en msk lektion pratade vi lite om krig och sånt.


Imorgon är det en skön dag! Först matte och då ska vi fortsätta våran lilla spelturnering tror jag, sen har vi medicinsk grund. Men där ska vi bara ha skrivning om matspjälkningen. Vi ska få ett patientfall och skriva: orsak, symtom, diagnos, behandling och omvårdnad. Dessutom får vi ha med boken så man behöver ju inte direkt plugga. Skönt :)

Dessutom så är det sista dagen imorgon. Sen lov!!!! För vi är lediga på fredag. Eller ja, inte riktigt alla, men dom flesta. Det började med svenskan som man slapp gå på om man redan redovisat sitt arbete. Så imorgon var det liksom bara för dom som missade det. Och sen skulle vi ju ha åkt skridskor i tisdags och då skulle vi få ledigt på idrotten på fredag. Skridskorna blev ju i och för sig inställt pga kylan, men då hade vi redan pratat med läraren för msk så vi fick ledigt där också för det var den ända lektionen vi då hade kvar. Och där hade vi inte så mycket att göra heller så för det var bara ett arbete som skulle in. Så ja, vi är lediga på fredag. :D Och sen är det lov!!!!! Härligt!!!


Nu ska jag strax börja dra mig mot sängen!! Är trött.

Ha det bra!

natti natti

Presentation

omröstning

Hur känner du mig?
 vi är familj
 vi är släkt
 vi är vänner
 vi känner varandra lite
 vi känner inte varandra alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Lämna ett litet spår efter dig!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards