Alla inlägg den 4 augusti 2009

Av Sofia - 4 augusti 2009 21:17

Hej på er!!


Här sitter jag med växtvärk, har haft det i ett par timmar nu och tänkt ta en ipren emot det, men det har inte blivit av. Om jag känner mig rätt så kommer det aldrig bli av heller. Haha!


Dagen idag har spenderats med Ellinor.

Gick upp vid tolv. Gjorde lunch själv eftersom mamma jobba och pappa hade åkte iväg på nå tågmuseum. Stuvade mackaroner och korv blev det. Hihi.

Gjorde mig klar och mötte upp Elli på stan vid halv två tiden. Vi gick runt och kollade lite och sen fikade vi. Det som blev inhandlat var en vit bh, har inte haft en vit sen i våras, så det var verkligen nödvändigt. Inte speciellt snyggt med en svart under ljusa kläder. Även lite oranga ljus köpte jag. Blir en hel del eldande här nere eftersom det är lite kallt.

Elli köpte ett jätte snyggt tyg som hon skulle sy nått av. Det var svart med höstlöv på. Blev så sugen att köpa det själv och sy kuddfodral och ha i min soffa. Skulle vara så snyggt. Men jag köpte inge. Känns drygt att dra igång och sy även om det faktiskt är ganska lätt.

Elli skrämde mig idag, haha. Vi kom in och prata om gymnasiet och att när vi fick brevet om att vi kom in så hade man fått ett papper där man skulle kryssa i och skicka tillbaka om man tex tackade ja till platsen men ville stå kvar som reserv på dom andra, eller om man tackade nej, eller om man.... ja, ni fattar. Jag sa att det hade stått att man inte behövde skicka in nått om man hade kommit in på sitt förstahandsval och att man tackade ja. Men det sa att man skulle det och att hon hade gjort. Så jag blev lite orolig där att jag hade missat nått så jag typ hade förlorat min plats. Men när vi kom hem så kollade jag på brevet och jag hade rätt. Puh! Man behövde inte göra nått.

När vi kom hem så åt kvällsmat och satt sen nere på mitt rum. Snackade och satt lite vid datorn.

Vid sju tiden åkte hon hem. Min morbror och hans sambo var här så jag satte mig ute med dom och mamma.

Resten av kvällen sen har jag kollat på tv och nu sitter jag här.


Ha det bra!!

Presentation

omröstning

Hur känner du mig?
 vi är familj
 vi är släkt
 vi är vänner
 vi känner varandra lite
 vi känner inte varandra alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Lämna ett litet spår efter dig!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards