Alla inlägg den 27 februari 2009

Av Sofia - 27 februari 2009 23:47

Hej igen!

Tänkte skriva lite mer innan jag ska gå och lägga mig. Inte för att det blir än, men sen nån gång iallafall. Jahapp, idag har det hänt nått hela tiden. Först så åkte jag med pappa till min syster, hennes man och deras son. Va där typ en timme, min bror, hans tjej och deras två hundar kom också dit. Åå, min systerson va så gullig han låg och sov när vi kom, men så skulle jag gå in och väcka honom för det va dags att vakna. Ibörjan va han väl inte så pigg på att gå upp, men så fort jag sa att han hade ett paket i köket då blev det fart på han. Hihi, såg kul ut. Men blir lite fascinerad av honom. Jag tycker han förstår så mycket fast han bara är två och ett halvt år. Eller är små barn så smarta? Liksom nu kan man verkligen prata med han och han förstår. Liksom säger man åt han att göra nått så gör han det och han gör sig verkligen förstodd.  Men ja, sen så åkte vi hem. Min bror, hans tjej och deras två hundar förljde med. Dom ska stanna här tills på tisdag. Vi fika lite när vi kom hem sen ringde jag en kompis och fick med henne ut på en promenad med hundarna. Vi var ute typ en timme. Vi gick och snacka och hade kul. Sen när jag kom hem så åt vi. Vi satte oss sen och snacka, kolla på tv och åt godis. Jag, pappa, min bror och hans tjej spelade sen kort. Närmare bestämt plump. Nån som spelat det? Det är jätte kul iallafall. Brukar gå helt okej för mig, men idag förlora jag. Men jag hänger inte läpp för det. Ibland måste man göra det också.

Nu sitter jag här med två sovande hundar bredvid mig på golvet. Ska också snart ta coh gå och lägga mig.

God natt och ha det bra!

Trevlig helg får jag väl tillägga också.

Kram.

Av Sofia - 27 februari 2009 23:07

Hej alla glada!

Då är jag igång och tänkte börja blogga här. Har bloggat sen förut men på andra ställen, har tröttnat på dom och tänkte därför testa den här sidan. Hoppas det ska bli bra! Ni får jätte gärna kommentera. Roligt att höra era åsikter om saker och ting.

Så ni vet från början så är det bara mig ni kommer få veta personliga grejer om. Jag vill inte hänga ut familj och vänner så kommer därför t.ex inte nämna några namn på dom.

Nu tycker jag vi kör igång här. Håll tummarna för att det här kommer bli en bra blogg!


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

omröstning

Hur känner du mig?
 vi är familj
 vi är släkt
 vi är vänner
 vi känner varandra lite
 vi känner inte varandra alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Lämna ett litet spår efter dig!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<<
Februari 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards